duminică, 21 februarie 2010

John Gray despre Sex-ul in Casnicie

Incepem acum o serie de trei articole, insotite de cate un video al lui John, despre importanta mentinerii vie a pasiunii in casnicie. Dupa cum spune John, “de obicei cand oamenii vorbesc despre pasiunea din casnicia lor, vorbesc despre conexiunea dintre ei si pastrarea unei relatii stranse” Cu toate ca John este de acord ca acestea sunt, desigur, aspect importante pentru succesul unei relatii, ne reaminteste ca “locul din care vine pasiunea este DORMITORUL!”

Mesajul din primul video este “…o excelenta viata sexuala de cuplu, cu frecventa mare, este cheia” beneficiile fiind intretinerea sau chiar revenirea pasiunii in casnicie. Asa cum John explica, “pasiunea si energia, pasiunea si sanatatea merg mana in mana!”

Mult prea frecvent cadem in capcana explicarii scaderii apetitului sexual ca fiind o consecinta a programului incarcat, a varstei sau a acumularii anilor de casnicie. Aceasta capcana duce la accelerarea procesului de imbatranire! Studiile arata ca cei care se bucura de relatii sexuale frecvente au o speranta de viata mai mare!

In partea a doua a seriei, John se va opri asupra metodelor de a-i spori barbatului interesul pentru sex iar in partea a treia John va detalia metodele de sporire a pasiunii femeilor. In ambele parti John va prezenta ce pot face partenerii pentru reaprinderea pasiunii romantice.

Nu uitati ca puteti oricand sa aflati mai multe despre acest subiect citind “Marte si Venus in Dormitor”, #1 New York Times Bestseller!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu